marți, 29 mai 2012

Desfunda ca sa curga bine !


Dezvoltarea fara precedent din ultimii ani a zonelor adiacente oraselor noastre a condus la ridicarea unor adevarate mici cartiere cu case individuale, unele dintre ele plasate chiar in plin camp, la distante apreciabile fata de ultima linie de utilitati pe care primariile locale le pot pune contra cost la dispozitia cetatenilor.
Daca reteaua de energie electrica a fost prima conditie pe care a trebuit constructorul sa o indeplineasca si fara de care nimeni nu ar fi cumparat vreodata o locuinta in aceste zone, atunci cand vine vorba despre alte retele edilitare, lucrurile stau cat se poate de rau.
Infrastructura este ca si inexistenta, drumurile de acces sunt in tarana de ani la rand, reteaua de gaz in unele locuri inca nu a fost definitivata, iar serviciile de salubritate ajung si preiau contracte cu mare greutate.
Pe langa toate acestea, proiectantii stiind ca nu vor avea sanse de reusita doar cu vederea spre padure sau spre un camp gol care ar aduce linistea mult dorita de catre proprietari, au recurs la folosirea, de acum a binecunoscutului sistem de preluare si depozitare a apelor uzate dintr-o locuinta, fosa septica. Este usor de imaginat ca fara acest demers, nimic nu s-ar fi cumparat vreodata.
La prima vedere detinerea un spatele curtii a unei astfel de instalatii nu este ceva iesit din comun, atat timp cat proprietarul are permanent in vedere contractarea periodica a unor servicii vidanjare pentru golirea sistemului. Operatiunea in sine nu comporta niciun fel de problema pentru un serviciu specializat de vindajare bucuresti, care isi ofera disponibilitatea de a efectua lucrari profesioniste in zonele adiacente orasului. Cu siguranta ca este mai mult decat oportuna abordarea in a solicita un contract cu o astfel de firma specializata, pentru a elimina orice risc in ceea ce priveste folosirea in conditii optime a intregului sistem de canalizare si stocare a apelor uzate de care dispuneti.
Este bine sa intelegeti ca un sistem de canalizare nu este doar o simpla conducta, chiar daca ne referim la o casa individuala unde s-ar putea presupune ca lungimea retelei de canalizare este suficient de mica si simpla ca sa nu creeze probleme. Oriunde este folosita apa in asociere cu instalatiile sanitare si de bucatarie, conductele instalatiei de canalizare vor fi supuse mereu unui permanent proces de colmatare a interiorului acestora. Simpla depozitare a particulelor fine de murdarie, in timp creaza depuneri care nefiind preluate de scurgerea apei uzate vor dezvolta mirosuri greu de suportat, ca sa nu mai vorbim despre riscuri bateriologice.
Nu o data vi s-a intamplat ca in zona baii sau a oricarei scurgeri obisnuite a unei chiuvete din casa sa simtiti un miros greu. Este evident mirosul unor conducte de canalizare care necesita o spalare. Si pentru aceasta problema puteti apela la servicii canalizare, prin care veti obtine o spalare cu jeturi puternice de apa sub presiune ce vor indeparta orice urma de depunere.
In paralel cu spalarea conductelor se va proceda si la o desfundare canalizare care se realizeaza concomitent cu procedura de spalare a conductelor chiar incepand din interiorul casei in imediata apropiere a instalatiilor sanitare.
Oricat de neplacut in aparenta ar parea tot acest proces, nu trebuie sa va faceti niciun fel de griji deoarece toate operatiunile sunt asigurate de catre tehnicieni specializati in servicii canal, care dispun de echipamente mecanizate dedicate acestui tip de operatiuni de desfundare canal.
Mai curand este util sa aveti in vedere solicitarea unui serviciu de vidanjare pe care sa-l asigurati intr-un regim tip abonament sau contract permanent, pentru a lasa deoparte orice grija ca intr-o buna zi un eveniment extrem de neplacut s-ar putea produce. Printr-o simpla cautare online veti putea gasi cu usurinta un serviciu de vidanjare ieftina, dar care va fi realizat cu concursul unor tehnicieni profesionisti si a unor utilaje performante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu